Akcija

Soundbar Sony HT-S350

Proizvajalec: Ostali

Šifra izdelka: ZV-119742

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 259.01 EUR z DDV 244.04 EUR z DDV
Količina:

Blago je na zalogi pri dobavitelju 1236 Trzin, Omogočeno plačilo po predračunu ali paypal in diners nakup na obroke.

Osebni prevzem pri dobavitelju 
na dan nakupa 
Motnica 7a, 1236 Trzin - 
Pon. - Pet.
od 8:30 do 15:30 ure, Poštna dostava predvidoma naslednji dan.

Pri osebnem prevzemu 
pri dobavitelju,
oziroma poštno dostavo obvezno izberite način plačila "po predračunu" ali "Paypal plačilo"


Za podrobne informacije o izdelku glejte " TEHNIČNE LASTNOSTI"


Ta preprost za uporabo in privlačen 2,1-kanalni zvočnik vključuje zmogljiv brezžični globokotonec, ki zagotavlja globoke in bogate nizke tone, tehnologija S-Force PRO Front Surround pa vam nudi izkušnjo kinematografskega zvoka.Izhodna moč 320 W - Z izhodno močjo 300 W vse skladbe, oddaje in filme spremljajte z mogočnim in jasnim zvokom.

2.1-kanalni prostorski zvok na sprednji strani - Pogonske enote na vsakem delu zvočniškega modula zagotavljajo jasne srednje in visoke tone, brezžični globokotonec pa doda mogočne nizke tone.

S tehnologijo S-Force PRO Front Surround boste zvok slišali vse okrog sebe - Z našo tehnologijo za virtualni prostorski zvok se boste popolnoma vživeli v svoje najljubše filme, saj je prostorski zvok enakovreden kinematografskemu, ne da bi potrebovali dodatne zvočnike v ozadju.

Zmogljiv brezžični globokotonec - Zmogljiv brezžičen globokotonec z veliko 16-cm enoto z zvočnikom in 28-litrsko prostornino zagotavlja globoke in privlačnejše nizke tone.

Možnost pritrditve na zid in preprosta priključitev - Zvočnik lahko pritrdite na steno, kjer vizualno dopolnjuje obliko televizorja. Poleg tega ga tudi zlahka priklopite, da lahko nemudoma uživate v filmih, glasbi in ostalem.

Povratni zvočni kanal HDMI ARC z enim kablom - HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča povezavo televizorja z enim kablom.

Preprosto povezovanje z različnimi televizorji - Televizor lahko z le enim kablom povežete prek vrat HDMI ARC
če pa vaš televizor ne podpira vhoda HDMI, ga lahko priklopite prek optičnega vhoda.

Brezžično pretakanje Bluetooth® - Brezžično pretakajte vso svojo najljubšo glasbo iz pametnega telefona z brezžično tehnologijo Bluetooth®.

Privlačno oblikovani visokokakovostni materiali - Površina sprednje strani zvočnika in globokotonca je iz perforirane kovine, kar jima daje eleganten in minimalističen videz. Velika cev na globokotoncu poudarja njegovo izjemno moč.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: