Akcija

Troslojna zaščitna maska – 50 kosov

Proizvajalec: Razno

Šifra izdelka: FFP

Razpoložljivost: Dobava 5-10 dni

Cena: 49.90 EUR z DDV 24.40 EUR z DDV
Količina:
Oznake: 12

V primeru naročila nad 200kos, oziroma večje količine zahtevajte ponudbo info@asbit.si


Tri slojna zaščitna maska vas bo zaščitila pred vdorom virusov, bakterij in ostalih mikroorganizmov. Preprečila bo, da bi vdihnili kapljice (aerosol), ki se zadržujejo v vaši okolici in so potencialno okužene z različnimi mikroorganizmi. Prav tako boste v primeru, da ste vi tisti, ki ste oboleli za katerokoli boleznijo, preprečili, da zaradi vas zbolijo drugi. Pomembno je, da se zavedate, da ste lahko okuženi, čeprav simptomov bolezni še ne kažete.

Naša zaščitna maska ima tri zaščitne sloje, ki preprečujejo vdor vseh nezaželenih mikroorganizmov in ostalih delcev, ki lahko pripeljejo do slabšega zdravja ali alergijskih reakcij.

Sestava maske: sloj je narejen iz goste netkane tkanine, ki preprečuje vdor kapljic v notranjost. sloj je gosti filter, ki ustavi tudi najmanjše škodljive delce in jih zadrži v svoji notranjosti. sloj je mehka tkanina, ki predstavlja zadnjo zaščito, ne draži vaše kože in poskrbi za udobno nošenje maske.

Pravilna uporaba maske: Pred prvo uporabo si vedno dobro umijte roke. Roke drgnite in spirajte vsaj 20 sekund. Vzemite zaščitno masko iz embalaže, tako da jo primete za elastične vrvice. Na obraz si jo nadenete, tako da elastične vrvice zataknete za obe ušesi. Preden si jo nadenete vedno preverite, da je maska z robom, ki ima kovinski patent, obrnjena navzgor. Modra ploskev maske mora biti na zunanji strani. Zgornji rob maske potegnite čez nos in ga oblikujte, tako da se dobro prilega vašemu obrazu. Spodnji rob potegnite čez brado. Sedaj pravilno nosite masko. Med uporabo se je nikoli ne dotikajte.

Pravilno odstranjevanje maske: Po uporabi si pred odstranjevanjem maske dobro umijte roke. Roke drgnite in spirajte vsaj 20 sekund. Maska je po uporabi lahko okužena, za to se je med odstranjevanjem ne dotikajte. Masko odstranite, tako da primete elastične trakove, jih iztaknete iz za ušes in jo takoj zavržete. Maska ni primerna za ponovno uporabo. Po odstranjevanju maske si roke ponovno umijemo. Roke drgnite in spirajte vsaj 20 sekund. Masko lahko uporabljamo največ 4 ure, saj se v tem času zaradi našega dihanja navlaži in zato izgubi sposobnost filtriranja in varovanja pred mikroorganizmi, aerosolom in ostalimi delci. Po uporabi jo morate vedno zavreči.

Za še bolj podrobne informacije o ravnanju z zaščitnimi maskami predlagamo, da si preberete vse informacije na spletni strani NIJZ: Preberite večMaske imajo CE certifikat in so skladne z uredbo 2016/425/EU ter s standardom EN 149:2001+A1:2009.
Lastnosti:
Mere maske: 17.5 cm x 9.5 cm
Mere paketa: 19.5 cm x 10 cm x 9.6 cm
Paket vsebuje: 50 zaščitnih mask

*Opomba: Zaradi higienskih razlogov vračilo izdelka ni možno.


Zaloga: Artikel je na zalogi pri dobavitelju, predvidena poštna dostava naslednji dan.
Osebni prevzem 5-10 dni: osebni prevzem ni možen

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: