Dostava in plačilo

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem blaga je možen na POLZELI , LJUBLJANA ali KAMNIKU.

Kje lahko blago osebno prevzamete, boste obveščeni po nakupu blaga.


 

  • Pri nakupu do 60,00 €  znašajo stroški pošiljanja 2,90 € z DDV  (znesek velja do 25kg, nad 25kg se računajo stroški po tečaju Pošte Slovenije)
  • Pri nakupu nad 60,01 € so stroški pošiljanja brezplačni. (stroške krije podjetje ASBIT)

OPOMBA: Pri pošiljanju manjših izdelkov, ki niso občutljivi na poškodbo se pošljejo, kot blagovno pismo z dostavo 1-3 delovne dni, čeprav je na spletu objavljeno dostava predvidoma naslednji dan. Dostava za takšne artikle je možna naslednji dan z doplačilom 2€ z DDV in se pošlje kot  " Prednosni Paket ". Lahko nas opozorite z komentarjem dostava naslednji dan z doplačilom ali pa pri nakazilu enostavo prištejete znesek 2€ z DDV in bomo to v celoti tudi upoštevali.


Za vas smo pripravili več različnih načinov plačila. Vi boste izbrali najustreznejši način plačila v samem postopku nakupa blaga.


Plačilo z gotovino

Blago se plača z gotovino ob prevzemu blaga!

Vklopi razum, zahtevaj račun!


Plačilo po povzetju

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do

  • do 98,00 EUR  1,40 EUR  / NAD 98,00 EUR DO 501 EUR  1,17% od vrednosti nakazila / nad 501,00 EUR 5,3600 EUR  5,36% + 0,30% OD VREDNOSTI KUPNINE

Spremenjen cenik poštnih storitev je dostopen na spletnih straneh Pošte Slovenije.

Vklopi razum, zahtevaj račun!


Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po preračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet,... ),lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, boste ob nakupu prejeli na e-naslov.


Plačilo Paypal Standard

PayPal Payments Standard je najpreprostejši in najbolj priljubljen način PayPala za sprejemanje kreditnih kartic na spletu. 

Provizija za plačilo s Paypal znaša 3,4% vrednosti nakupa + 0,35


Nakup na obroke z DINERS kartico

Imetniki Diners Klub kartice, lahko nakup na obroke izvedejo zelo enostavno ob oddaji naročila preko spleta.V zadnjem koraku oddaje naročila morate le izbrati plačilo s kreditno kartico Diners in število obrokov.

Vas zanima več o nakupu na obroke TUKAJ!


Še niste imetnik Diners Club kartice, brez skrbi naročite svojo v 4 minutah.