Dostava in plačilo

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem blaga je možen na POLZELI , LJUBLJANA ali KAMNIKU.

Kje lahko blago osebno prevzamete, boste obveščeni po nakupu blaga.


 

  • Pri nakupu do 300,00 €  znašajo stroški pošiljanja 3,90 € z DDV  (znesek velja do 25kg, nad 25kg se računajo stroški po tečaju Pošte Slovenije)
  • Pri nakupu nad 300,01 € so stroški pošiljanja brezplačni. (stroške krije podjetje ASBIT)
  • Za plačilo po povzetju vam pošta zaračuna stroške nakazila, ki je odvisna od zneska računa. (priporočamo plačilo po predračunu, ki je za vas znatno ceneje)
  • do 98,00 EUR  1,0500 EUR  / NAD 98,00 EUR DO 501 EUR  1,07% od vrednosti nakazila / nad 501,00 EUR 5,3600 EUR + 0,30% OD VREDNOSTI
  • Družba dostavlja od ponedeljka do sobote.
  • Ostale informacije pri Pošti Slovenija

Za vas smo pripravili več različnih načinov plačila. Vi boste izbrali najustreznejši način plačila v samem postopku nakupa blaga.


Plačilo z gotovino

Blago se plača z gotovino ob prevzemu blaga!

Vklopi razum, zahtevaj račun!


Plačilo po povzetju

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do

  • do 98,00 EUR  1,0500 EUR  / NAD 98,00 EUR DO 501 EUR  1,07% od vrednosti nakazila / nad 501,00 EUR 5,3600 EUR + 0,30% OD VREDNOSTI

Vklopi razum, zahtevaj račun!


Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po preračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet,... ),lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, boste ob nakupu prejeli na e-naslov.


Plačilo Paypal Standard

PayPal Payments Standard je najpreprostejši in najbolj priljubljen način PayPala za sprejemanje kreditnih kartic na spletu.