Vrednote in vizija

V vrednotah živimo in uresničujemo njihov pomen, vrednote so gonilna sila našega podjetja,  znanje, iznajdljivost, sposobnost, inovativnost, itd… , ki nam omogočajo, da smo med boljšimi na področju informatike. Naš cilj ni biti prvi, ampak predsem učinkoviti. Ne samo pri prodaji, temveč  kvaliteti servisa in vzdrževanja za velika, srednja in mala podjetja kot tudi za domače uporabnike.
Z našo hitro odzivnostjo in sposobnostjo premagujemo ovire, ki nam jih postavljajo različne uporabniške, programske in IT zahteve. Znamo se spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ni pomembno na velikost in zahtevnost. Naš cilj je biti zaupanja vreden dolgoročen partner, zato nam naše stranke zaupajo. Z referencami želimo izraziti korektnost, poštenost, odzivnost našega podjetja. Hkrati pa se zahvaljujemo našim strankam in partnerjem za zaupanje, ki so ključni za uspešno delovanje našega podjetja.

Naše poslovne vrednote so:

• pošteno in etično poslovanje,
• zadovoljen kupec,
• učinkovitost in prilagodljivost,
• spoštovanje in dosledno uresničevanje dogovorjenega,
• cenovna ugodnost naših prodajnih predmetov in storitev,
• odličnost v vsem kar delamo.

Vizija

Čeprav smo mlado podjetje, je naše znanje plod dolgoletnih izkušenj na področju informacijskih tehnologij. Utrjujemo položaj naše vizije, vse to dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju trženja, servisa, svetovanja…

Zavedajoč se, da lahko vedno še izboljšamo naše storitve vas naprošamo, da nam vse vaše predloge in želje javite na naš spletni naslov: info@asbit.si ali nas pokliče na 041 499 712.