Drugačna barva trave - Nejka Štiglic - Gratis dostava NOVO!

Proizvajalec: Primus

Šifra izdelka: 978-961-7033-62-5

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 25.00 EUR z DDV
Količina:
Po večletnem trudu Lani McGowan končno uspe prevzeti vodenje ene od kmetij, ki jih fnančno podpira glavna kolonija. Trdno odločena dokazati, da je kmetovanje možno tudi brez biokemičnih spodbujevalnikov, se skupaj s svojo ekipo zagrize v delo.

Farma, ki ji jo dodelijo, je v zelo slabem stanju, pomočnikovi načrti pa ravno nasprotni njenim. Upanje na uspeh je vsak dan manjše. Ko nekega večera naleti na moškega, ki v osami živi na bližnji gori, takoj ugotovi, da je v njem našla močnega zaveznika. A Grey ni samo dober poznavalec kmetovanja. Je precej bolj zapleten kot vsi moški, kar jih pozna. In zagrenjen. Lana kmalu spozna, da si je v trenutku, ko ga je povabila, naj živi in dela skupaj z njo, otežila že tako zapleteno življenje. Toda vdaja zanjo ne pride v poštev.

Nejka Štiglic z družino živi v Savinjski dolini. Po poklicu je računovodkinja, pisanje pa ji predstavlja protiutež precej suhoparnemu delu. Leta 2016 je izdala ljubezenski roman Ena nič za ljubezen. Zadnja leta je opažala, kako se v vsakodnevne pogovore vedno pogosteje vpletajo ideje o koncu sveta. Sprva jo je to motilo, kasneje pa postalo izziv. Roman Drugačna barva trave je tretji del serije knjig.

Drugačne barve (prvi del Drugačna barva dežja (2017) in drugi del Drugačna barva neba (2018) sta izšla pri založbi Primus), ki je časovno postavljena v ne preveč oddaljeno prihodnost in temelji na življenju po svetovni katastrof, a težji temi navkljub ohranja lastnosti lahkotnejšega ženskega romana.

DODATNE INFORMACIJE

Avtor: Nejka Štiglic
Založba: Primus
Zbirka: Avtorji
Podnaslov: Roman
Leto izdaje: 2018
Št. strani: 216 Širina (mm): 140 Višina (mm): 220 Vezava: Mehka
Zaloga: Artikel na zalogi pri nas, predvidena poštna dostava naslednji dan!
Osebni prevzem na dan nakupa: Polzela

BREZPLAČNA DOSTAVA - Pri nakupu označite osebni prevzem zaradi brezplačne dostave, knjiga bo poslana po pošti.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: