Akcija

Ena nič za ljubezen - Nejka Štiglic - Gratis dostava

Proizvajalec: Meander

Šifra izdelka: ENZL-NS

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 26.00 EUR z DDV 19.00 EUR z DDV
Količina:
Nell je Angležinja, ločenka s skoraj odraslim sinom, ki že dolga leta živi v Ljubljani. Njeno sorodstvo, ki ga v stilu starih avtokratskih monarhov vodi precej pregnana teta Jessica, je razvejano po vsem svetu. Vsako leto se zberejo na družinskem srečanju, kjer teta izbere najljubšega sorodnika, s katerim se vse leto ukvarja - ali bolje rečeno, se svojevoljno vpleta v tuje življenje.

Tokrat vzame na piko Nell. Z nenehnim pošiljanjem raznih sorodnikov v Slovenijo ji pomaga prebroditi ločitveno krizo. Kot zadnjega ji pošlje priženjenega nečaka Micka – novinarja. S to potezo želi » ubiti dve muhi na en mah«. Upa , da bo Mickova možata privlačnost Nell prebudila iz otopelosti, v katero je žalostno zapadla po ločitvi, obenem pa želi nečaka skriti pred morilci. Prikrila mu je namreč, da mu nekdo grozi s smrtjo.

Medtem, ko se Nell in Mick trudita potlačiti medsebojno privlačnost, jima Jessica vestno meša štrene. Napetost med njima doseže višek na družinskem snidenju na Cipru. Mick pobegne v Pariz, kjer ga prvič napadejo, Nell pa se, prepričana v konec njune romance, vrne v Slovenijo. Toda oba podcenjujeta tetino zvijačnost.

DODATNE INFORMACIJE

AVTOR: Nejka Štiglic
ZALOŽBA: Meander
Jezikovni pregled: Mateja Blažič
PODNASLOV: Roman
LETO IZDAJE: junij 2016
ŠT. STRANI: 262
Trda vezava: Da

BREZPLAČNA DOSTAVA - Pri nakupu označite osebni prevzem zaradi brezplačne dostave, knjiga bo poslana po pošti.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: